Beş çaylarınızda veya yemek davetlerinize önceden hazırlayabileceğiniz için kurtarıcı ve lezzetli bir tarif.
Malzemeler: Tavuk göğüs etinden fileto, dilim kaşar peynir, pastırma
Sosu için: 1 kase yoğurt, 1 çay bardağı zeytinyağı, kimyon, toz kırmızı biber, tuz, kekik, sarımsak
Yapılışı: Tavuk filetolarınızın içine 1 kaşık sostan sürüp üzerine taze kaşar ve pastırmayı koyup rulo şeklinde sarın. Tavuk pişirme poşetinin içine tavuk rulolarınızı yerleştirip üzerine kalan sosunuzu ilave edin. Poşetinizin ağzını bağlayıp buzdolabında bir gece bekletin. Sosta bekletme süresi lezzetini arttırıyor. 220 derece fırında 50 dakika pişirmeniz yeterli olacaktır.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder