Malzemeler: 2kg. balkabağı, 6 su bardağı toz şeker
4 Şubat 2014 Salı
BAL KABAĞI TATLISI
Kış aylarının vazgeçilmezi kabak tatlısı kendi bahçemde yetiştirdiğim kabaklardan pişirip sizlerle paylamak istedim. Siz de bal kabağı satın alırken sert ve koyu renkli olanları tercih ederseniz ağız tadıyla kabak tatlınızı yiyebilirsiniz. Önceden şekerde bekletip pişirebileceğiniz gibi yada benim yaptığım gibi kabakları küp küp kesip yıkayıp üzerine toz şekerini ilave edip kısık ateşte şerbetini çekene kadar pişirin. Üzerine cevizle servis edin. Afiyet olsun..
Malzemeler: 2kg. balkabağı, 6 su bardağı toz şeker
Malzemeler: 2kg. balkabağı, 6 su bardağı toz şeker
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder