26 Şubat 2012 Pazar

PATATESLİ PEYNİRLİ GÖZLEME

Pazar sabahı kahvaltısı için hazırladığım el açması gözlemeler.

Malzemeler: 1 su bardağı yoğurt suyu
                   1 su bardağı su
                   Un
                   Tuz

Hazırlanışı: Ele yapışmayacak kıvamda bir hamur yoğurun. Pezileyip yarım saat dinlendirin. Dinlendirdikten sonra içini yağlayıp istediğinizi koyup teflon tavada az yağla pişirin. Afiyet olsun.






3 yorum:

  1. paylaşımların harika, ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  2. bayılırım gözlemeye elinize sağlık.

    YanıtlaSil
  3. Teşekkürler Hanımlar. Yapıp da yemenizi tavsiye ederim. Afiyet olsun.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...